Steun ons

Steun onze vereniging

Vereniging Het Ree zet zich in voor duurzame en gezonde reeënpopulaties in Nederland. Met een lidmaatschap, vanaf 35 euro per jaar, steunt u ons werk om het welzijn van het ree te bevorderen.

Dat doen we door samen te werken met faunabeheerders, overheidsinstellingen en andere organisaties. Onze kennis over het ree en het reeënbeheer delen we met een steeds groter publiek, net als onze verwondering over dit fascinerende dier. Dat doen we onder meer in onze presentaties bij bijeenkomsten voor beleidsmakers en natuurliefhebbers.

Ieder jaar werken we aan onze campagnes om het ree te beschermen. Zo vragen we wandelaars en hondeneigenaren om respect te hebben voor de rust die reeën nodig hebben. Ook werken we samen met boeren, zodat zij met hun maaimachine geen slachtoffers maken onder de jonge reekalfjes die in mei en juni in hun veld liggen. En we doen ons best om het aantal aanrijdingen met reeën terug te dringen.

Voor onze leden maken we vier keer per jaar een magazine, boordevol nieuws, achtergronden en foto’s. Onlangs hebben we dit tijdschrift helemaal vernieuwd en in een nieuw jasje gegoten.

Tot slot is onze vereniging actief in alle provincies van Nederland. In sommige regio’s worden gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een jaarlijkse geweiententoonstelling, vaak omlijst met interessante lezingen, workshops en demonstraties.

Lid worden

U kunt als nieuw lid gebruik maken van onze introductie aanbieding, u ontvangt dan ook het boek: 'Het Ree, van binnen en van buiten'.

Het eerste jaar lidmaatschap betaald u direct en veilig via iDEAL. Indien gewenst kunt u aangeven voortaan de contributie via automatisch incasso te willen voldoen.

Na het eerste jaar zelf overmaken? Uiteraard is dat mogelijk, na het ontvangen van de contributie factuur.

Lid worden

Direct doneren

Vereniging het Ree doet veel aan onderzoek en voorlichting.

Wij vragen uw hulp omdat ook in de toekomst mogelijk te maken.

Doneer daarom vandaag via onderstaande button.

Doneer nu